Sim Abdi

20160124_134322-1Assalamu’alaikum….

Wilujeng sumping ka blog dede Ami. Tepangkeun, sim abdi Rahmi Rahmatillah, sarjana Teknik Telekomunikasi ti Institut Teknologi Bandung (ITB). Lebet ka ITB ti taun 2010 dugika lulus sasih Juli 2014. Alhamdulillah saentos lulus, kengeng beasiswa ka nagara luar, nyaeta nagara Jepang. Di Jepang teh bade ikhtiar diajar S2 di Kyushu Institute of Technology (KIT). Jenis beasiswa na nyaeta MEXT: Monbukagakusho, ngagaleuh projek satelit. Anu hoyong terang kumaha beasiswa MEXT teh, tiasa sumping kana laman ieu: monbushoinfo.

Sim abdi linggih di Sukabumi, nyaeta di Segog tea. Mung sakitu wae ti sim abdi, atos lieur bade nyerat naon deui. hatur nuhun😀

Wassalamu’alaikum …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s